Teringin baby boy 🤲

Salam mommy semua.. doakan sye pregnant kali ketiga ni sye dapat baby boy pulak ye. Sye dah ada 2 org princess yg cute.. kalini teringin sangat nak baby boy sebab sye merancang (dgn keadaan ekonomi skrg). Mlm td saya mimpi pergi scan nampak bibird doc dgn excited bagitau sye dpt baby lelaki terngiang² suara doc tu.. dlm mimpi tu sye happy sgt.. lps tersedar trs menangis 😭 alahaiii.... Tp apapun smua Allah yang tentukan. Sye terima shj boy @ girl cuma yela perasaan teringin ni lain mcm hehe. Asalkan baby lahir sihat cukup sifat sye syukur sgt2.. Aaminn.. terima mommy semua ❤️

2 Các câu trả lời

wah dah ada 2 princess ya. kali ni mau yg prince pula. saya ada 5 boys. meh sini saya tiupkan aura2 boy saya. phuuussss.. semoga sis dapat boy nanti ya. saya pulak teringin girl. girl saya sorang tu dah remaja.. nak girl yg kecik pula. harap kali ni dapat lah girl. saya pun dah start perasan nak cari2 nama bagai. even baru je brp minggu. hihi. harap yg penutup kilang ni ending dia girl. kepit semua jantan2 kan tengah. uishh kalau dapat girl kali ni, senyum sampai telinga laaa jawabnya. bagi2 jiran nasi kunyit. hihi 🥰🥰

2y trước

btol2.. yg Penting sihat sempurna je.. tu dh lbh dari bersyukur dh kan 🥰

semoga sis dpt boy kali ni ya..sy ada dua boy..doakn sy dpt girl kli ni..

2y trước

Inshallah sis.. moga2 termakbul ya ❤️trma ksh doakn sye juga