urine baby

Salam nk tnye mcm mna nk guna alat ni ye?? Utk baby girl

urine baby
12 Các câu trả lời

Masa ank sy kuning saya pakai bag urine ni.. jadi dia xpakai pempers supaya kuning cepat turun.. tapi kene stanby tissue takut terberak nanti kotor pulak cadar dia tu.. klau boy² sng je.. girl² xpasti

Hehhe.. Cam sy haritu bby boy senang sikit la nk pelekat.. Masukkan bird2 dy ja lam tu.. Kalo bby girl ta pasti laa. Cam naa ek. Sama tgh la kot. Jnji waktu kencing masuk lam beg tu

ohh yg ni...lekat kt kemaluan baby tuh...ngam2 kt tengah...make sure air kencing tuh lalu kt tengah2 plastik tuh... jgn campur dgn berak die... kang kena ganti baru...

lekat je benda tu kt ank awk pnya..pastikan yg kt belah bawah tu btl² melekat..sbb tkt nnti ttba air kencing xmasuk dlm plastik tu..

wslm.ank sy prolongue juandice guna alat ni utk ambil sample urine. tapi boy. sng la sikit. girl taktahu la kena tanya nurse.

pki ni sbb ape ye sis?ank sy dlu nurse suh pki ni sbb kuning dia tgi dorg da check darah tp.pki urine sis pon mcm ni ke

4y trước

ni untuk prolonged jaundice.

nurse akan ajar benda ni, bhg lubang tu lekatkan pd bhg pet2 baby dan terus pakaikan pampers mcm biasa.

yg lubang tu tekap pada bhg air kencing keluar ,pastu pakaikan pampers terus.

anak pernah guna . dekat yg lubang tu ada mcm pelekat .lekatkan dekat kemaluan anak

Bnda tu utk apa ye mamy², first time nmpak..🤔🤔

4y trước

untuk doktr ambik sample air kencing baby