Hi,penah tak mommy test jantina baby guna alat ni..result dia mcm mna ya?100% betul tak result dia..

Alat uji jantina bayi#ingintahu

Hi,penah tak mommy test jantina baby guna alat ni..result dia mcm mna ya?100% betul tak result dia..
2 Các câu trả lời

xpernah guna. tp pernah nmpk org review kata memang tepat. xtaulah kalau kebetulan ke apa, still x slh mncoba kn. nt reconfirm masa scan.

Tak accurate pun ni awak. Result boleh jdi lain lain. Jadi jangan la bazir duit untuk benda ni. Not worth it.