Salam...Sy nk tnye..dlm urine Sy ada darah sikit...mcm mne nk buat ye.result cek buah pingang normal

Ada darah dlm urine

3 Các câu trả lời

hi sis.. sy pun before detect preggy ad darah dalam urine.. dri follow up KK ke hospital, dah cek scan semua normal.. tp since sy pregnant and kes dah smpai hospital ,, 6 minggu skli sy kena follow up blood test dan jumpa doktor dekat nefro , KK pun pergi mcm biasa hospital pun pergi.. since kita pregnant jadi Dr cakap berisiko jadi memerlukan pemantauan dari Dr hospital juga. untuk sis mybe boleh rujuk Dr Kk mcm mana

8mo trước

inshaAllah semoga semuanya ok

Sama laaa sy Pon pi check up Ada bleeding dlm air kencing sikit.. tp doc kata tu biasa Xde pape.. biasa awal kehamilan mmg mcmtu

8mo trước

Sy dri bkk bku dh detect darah dlm urine tu ..arini cek kk still ada +5.. doc bg trikh lk nt untuk scan kt hspital

doktor kata apa? takkan doktor tak cakap apa2 time check?