labour room

Salam nk tnya skrg suami boleh teman dah ka masok labour room??

5 Các câu trả lời

NEW NORM🚼 senarai review suami boleh masuk LB&wad✅❌: 📍PERAK 🏨Hospital Permaisuri Bainun,Ipoh 📌wad ❌ 📌LB ❌ 📌azan&uri (guard tolak baby kt pintu bgi suami azankan) 🏨 Hospital Tuanku Ampuan Najihah, Kuala Pilah 📌wad ❌ 📌LB ❌ 🏨Hospital Gerik, Perak 📌 Wad ❌ 📌 LR ❌ 🏨 Hospital Taiping 📌WAD ❌ 📌LB ❌ 📌Azan & uri bg kt pintu je.. ————————————————————— 📍JOHOR 🏨Hospital Sultanah Aminah 📌wad ❌ 📌LB ❌ 📌azan &uri(depan pintu shj) 🏨Hospital Sultan Ismail 📌wad ❌ (Lepas bersalin) 15-20min untuk teman isteri, azankan anak shj.. 📌LB ❌ 📌azan & uri ✅ 🏨 Hospital Pakar Sultanah Fatimah, Muar 📌WAD ✅ 📌LR ❌ 📌Azan & uri (Jika suami tgu di pintu LR smpai isteri bersalin n nk pindah ke wad, suami boleh azan n tolak isteri masuk wad. Boleh tlg isteri sediakan air minum or tlg isteri pergi tandas. Tp xboleh lama) 🏨 Hospital Enche' Besar Hajjah Khalsom, Kluang 📌 LR ❌ 📌 Wad ❌ 📌Uri - guard 📌 Azan ❌ 🏨Hospital Segamat, Johor 📌 Wad ✅ 📌 LR ✅ 🏨Hospital Sulatanah Nora Ismail, Batu Pahat 📌 LR ❌ 📌 wad boleh masuk kejap2 je . 📌 Uri nurse bg pd suami lpas msok wad. 🏨Hospital Pontian 📌 Wad (kejap2 je) 📌 LR ⁉️ 🏨HOSPITAL MERSING 📌Lb ❌ 📌Wad ❌ 📌Azan ✅ (Depan pintu masuk wad dan bg sekali uri) 📌Hantar barang pon tak boleh. Pas dekat nurse je.) ————————————————————— 📍KUALA LUMPUR 🏨Hospital Tunku Azizah(HKL) 📌wad ❌ 📌LB ✅ 🏨Klinik Naluri, Wangsa Maju 📌wad ✅ 📌LB ✅ 🏨Hospital Ampang 📌wad ❌ 📌 LB ❌ ————————————————————— 📍PUTRAJAYA 🏨Hospital Putrajaya 📌wad ❌ 📌LB ❌(only for emergency kes sahaja suami boleh masuk) 📌azan&uri✅ ————————————————————— 📍SELANGOR 🏨Hospital Sungai Buloh 📌wad ❌ 📌LB ❌ 📌azan&uri✅ 🏨Hospital Tengku Ampuan Rahimah,Klang 📌wad ❌ 📌LB ❌ 📌azan ✅ depan pintu shj 📌uri (guard) 🏨Hospital Serdang 📌wad ❌ 📌 LB ❌ 📌azan ✅ 🏨Hospital Shah Alam 📌Wad ❌ 📌Labor room❌ 📌Azan & uri ( Nurse tolak baby dkt ruang menunggu PAC utk suami azankan & pass uri) 🏨Hospital Kajang 📌Wad ❌ 📌LR ❌ 🏨Ampang Puteri Specialist 📌Lb ✅ 📌Ward ✅ ————————————————————— 📍PERLIS 🏨Hospital Tuanku Fauziah, Kangar 📌wad ❌ 📌LB ❌ 📌azan & uri ✅ ————————————————————— 📍KEDAH 🏨Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Setar 📌wad ❌ 📌LB ❌ 🏨Hospital Sultan Abdul Halim, Sungai Petani 📌 wad ❌ 📌 LB ❌ 🏨Hospital Kulim 📌 Wad ❌ 📌 LR ❌ ————————————————————— 📍MELAKA 🏨Hospital Besar Melaka. 📌LB ❌ 📌Wad ❌ 📌Azan- Husband Kena Azan Dekat Guard ————————————————————— 📍KELANTAN 🏨 Hospital Universiti Sains Malaysia 📌wad ❌ 📌LB ❌ 🏨Hospital Machang 📌 Wad ❌ 📌 LR ❌ ————————————————————— 📍PAHANG 🏨 Hospital UIA Kuantan 📌 Wad ❌ (boleh jumpa di lobby ward pakai mask dan jaga jarak) 📌 LR ❌ 📌(nurse tolak baby ke pintu untuk azan & ambik uri) 🏨Hospital Temerloh 📌LB ✅ 📌Wad✅ ————————————————————— 📍PULAU PINANG 🏨Hospital GH Pulau Pinang 📌 Wad ❌ 📌 LR 📌 Azan & uri (misi akan tolak baby utk azan dan pas uri) ————————————————————— 📍TERENGGANU 🏨 Hospital Sultanah Nur Zahirah (Kuala Terengganu) 📌Wad ❌ 📌LR ✅ ————————————————————— 📍 SABAH 🏨Hospital WP Labuan 📌WAD ✅(sorang sahaja melawat sekali masok) 📌LB ❌ 📌AZAN & URI (ambik n azan masa melawat) 🏩Hospital Likas 📌wad ❌ 📌LR ✅ ————————————————————— 📍NEGERI SEMBILAN 🏨 Hospital Port Dickson 📌 Wad ❌ 📌 LR ❌ ————————————————————— mintak tlg, sila sambung review ni pada yg ada pengalamana dalam beranak 2-3minggu ni..untuk memudahkan ibu2 lain nak bersalin,TQ😊

3y trước

untuk HKL masih sama 26/11/21

sy bersalin masa pkp , hosp kerajaan tak benarkan suami teman atau melawat.. just utk ambil uri anak + azankan itu je .. ibu bersalin time pkp kena kuat sikit huhu.. except bersalin swasta hehe

😭😭😭😭 betul.. ramai kata suami xleh teman.. and due kite 18/11 .. emm sedih baby first pulak tu hubby x teman 😭😭😭

utk hospital di daerah sy bole, tpy hanya wktu betul2 nk bersalin, nurse akn pgil suami msuk lb

musim covid ni mn2 suami tk boleh teman melain swasta je boleh