Labour room

Assalamualaikum. Hai. Ada tak kat dlm ni yg dah bersalin dlm masa terdekat ni kat HRPZii kelantan? Suami blh teman tak dalam labour room? Topik hangat skrg, kt hospital melaka kalau suami nk teman dalam labour room, kena masuk kursus dulu. Kot la HRPZii pon ada syarat² mcm tu skrg. TQ 💕

2 Các câu trả lời

saya pun nak tahu sebab nak bersalin kat sana nanti 😂 jadi saya tanya kat page hospital tu terus sebab saya dan suami pun tertanya2 🤣

Tak silap sy, skrg smua hosp klaw nak suami teman masa bersalin, suami kena ada kursus . Lg-2 klau hosp kerajaan