Upt dip n tell pernah scam tak?

Salam nk tnya apa pendapat korg tentang upt dip n tell.. Dia boleh jdi scam tk kalau lama2. ??gmbr kt komen.Moga ada rezeki kli ni

3 Các câu trả lời

Xsure pula sis. Sy guna haritu masa first test, line dia agak terang juga.. tak pun, cuba sis try brand lain juga dlm masa yg sama🥰

1y trước

Semoga sis n husb diberikan kekuatan untuk hadap ujian ni.. semoga Allah beri hadiah terbaik buat sis n husb 🌸 semoga ada rezeki juga di lain hari . Take care sis ❤️

so far dip n tell ni mcm clear blue tpi version murah. so mmg accurate

2/5 awal pgi

1y trước

brand ni ok je. x scam. sy pun pernah guna ni.