Pregnancy test

Hai mommies. Boleh bantu sy tengokkan upt ni? Yg hijau tu mcm ada 2 line, sy beli murah je kt shopee. Yg dip n tell tu -ve. Boleh jadi tak test hijau tu scam?#ingintahu #SeriusTanya

Pregnancy test
2 Các câu trả lời

Dip N Tell trusted and reliable brand. Saya nampak - ve. Dah delay period ke awak?

7mo trước

Sy last week sepatutnya period. Tapi tarikh yg sepatutnya period tu sy cuma turun darah sehari je. Tu sy tertanya2. First time jadi mcm tu

beli lagi brand lain kalau nk lebih pasti😀

7mo trước

Sy dah beli yg watson punya sis.. result -ve 😀