UPT MAMMA SELALU SCAM? UPDATE:LEPAS GUNA DIP N TELL 1 LINE SAHAJA

Try upt Mamma macam positif try upt lain 1 line plak ... Gambar terang line tu update 14.3.2023 mamma pekat line 1 lagi upt brand lain. #ttc9tahun #pernahgugurfebtahunlepas #firstbaby

UPT MAMMA SELALU SCAM?
UPDATE:LEPAS GUNA DIP N TELL 1 LINE SAHAJA
21 Các câu trả lời

Bulan lepas baru kena camni. test dari dpo 10 dpt samar, dpo 11 terang ,dpo 12 kabur dpo 13 to 14 sama je 2line terang. haid jenis teratur. dpo 15 test masih 2line beli deep & tell nk confirmkan sbb terbaca upt ni scam naik 1line je. esoknya period. nyesal beli sbb xpnh bli pn brand ni. hampa. #ttc21yrs

2y trước

saya dah test pagi tadi guna dip n tell memang 1 line jer. saya nak buang upt mamma tu dari simpanan. sakit hati bila tengok result menghampakan.

Sy pun guna momma Alhamdulillah accurate. Sis cuba guna selain ms.tellme. Tngok momma punya upt tu teranb betul tuh 😂 cuba guna disclosure pun okey. Kalau sis rasa mcm badan lain mcm, boleh je cuba dip n tell atau clearblue. Lebih accurate. Semoga ada rezeki sis. Aamiin

2y trước

Beza betul warna line dia tuh 😂 takpee, in shaa Allah, pape pun in shaa Allah ada rezeki awak nanti 🥰

pernah guna jenama tu,, so far mmg ngam 3x try😅 Maybe ada sesetengah item tu defect or nak expired dah,, tu yg ada tak ngam. Cuba lg guna jenama lain. Mungkin kandungan masih terlalu kecil jd x dpt detect sgt.

2y trước

clear blue dah try?

ya upt mamma scam,sy dh biasa kena 5 hari turut2 check samar,kita semua kena report kt dlm shopee biar penjual tu kena biar semua tahu,buat sakit hati je buat ibu2 yg tgh ttc last2 kena fake hope

2y trước

hari tu beli banyak pulak 🤣🤣🤣 hampeh tol la kan

Hi mommies dkat hospital pun kmi ada guna brand mamma perfect.. Sy sndri pun guna and accurate btul2 pregnant dRi line smar SMpai terang.. Don't worry inshallah ada.. Yakin pada Allah

2y trước

ni hari ni. mamma positif lain negatif

Sy mula2 test haritu guna mamma . Sy test 2 kali naik positive lepastu try beli dip n tell pon 2 line jugak . Alhamdulillah sekarang pregnant dah 8 bulan 🥰

2y trước

saya try dah upt lain..satu line ja....tunggu seminggu lagi kalau hak period jugak baru try dip n tell. saya dah delay 20 hari. kot saya stress bulan ni period ting tong 🤣🤣

Cer try lagi beberapa hari, guna dip n tell.. Dan ambil air kencing pertengahan.. Jgn guna ms. tell me or yg lain... Kot la ada rezeki

2y trước

👍, semoga ada rezeki hendaknya.. Aamiin

better beli upt yg jual kat farmasi atau watson/guardian.. sy dok baca review ramai ckp brand tu result xbrp btl

2y trước

tu la....terbeli banyak plak tu 🤣🤣🤣 try upt lain beli shoppe juga negatif. lewat period dah 20 hari. tunggu next circle kalau yak period jugak baru try dip n tell

sy guna mamma ok je...acurate je...line dari x terang smpai lmbt period line jadi terang...skrg dh 13w

2y trước

dah test guna dip n tell. sah 1 line 🤣🤣

Sy pun kena scam ngan upt mamma sy dh excited igt mengandung sbb dh setahun tunggu rupanya bukan

2y trước

tu la...lepas keguguran tahun lepas tak pernah dah dapat 2 line. test mamma dapat 2 line. rupanya di scam nye kita 🤣🤣. dia tak tahu ke perasaan hati seorang pejuang garis 2 🤣🤣. saya masih ttc anak pertama tahun ke 9