Berat

Salam nk tanya..pernah tak baby ibu semua hampir ke line kuning utk berat dia? Mcm mana nk naikkan berat baby. Skrg baby dah 6 bulan lebih. Tiap bulan kena timbang sbb masalah kenaikan berat badan

1 Trả lời

Bila baby dah start makan normally akan lambat sikit naik berat... Biasa nurse or doktor akan advice... Cuba try nanti tengok apa yang dia suka makan, banyakkan yang tu... Good luck

5y trước

Ouhhh..okay sis..sbb baby sblom ni mnyusu badan sepenuhnya..sampai umo 6 bulan timbang,graf berat naik sikit2 je..hampir2 ats pagar line kuning