Berat baby 10 bulan boy

Ibu.. anak saya lelaki 10 bulan berat 7kg je. Nurse dah bising.. berat anak line kuning.. saya skrg tgh struggle sngat nak naikkan berat dia sblum setahun. Ibu ada x resepi yg naikkan berat baby. Dan ibu ada x suggestion multivitamin yg elok utk baby?#bantusharing

2 Các câu trả lời

Sarapan mesti bagi real food. Jangan beri bubur beras bancuh tu semata-mata. Kalau nak cepat, boleh bagi bubur ayam utk sarapan. Atau telur rebus yg dilenyekkan bersama kentang. Semua masakan tambah butter dan minyak sawit.

ank sis mkn bubur y halus lg ke or dah berbiji kasar.sy biasa masa letak chesse..butter unsalted..letak ubi Oren..telo.. yogurt.alhamdulillah naik cantik