1st pregnant

Salam nk tanya normal ka bg ibu yg de gdm. Now da 28w td g kk doc ckp bby da arah nk mbesar. Soh jga pmakanan seimbang bgai. Berat skg 61. Td tnya brt bby around 900gm. Perot pn xde la bsr sgt pastu nk kta mkn byk sgt pn x biasa ja pn. Bole jd bby nty kua lg besar ke cmne riso plk pkir sbb mkn pn jika perlu ja xkn nk blapar plk sian bdk dlm ny?

16 Các câu trả lời

Saya scan last week 28minggu berat baby 1.2kg doc kata normal. Tapi saya takde gdm la