1st pregnant

Salam nk tanya normal ka bg ibu yg de gdm. Now da 28w td g kk doc ckp bby da arah nk mbesar. Soh jga pmakanan seimbang bgai. Berat skg 61. Td tnya brt bby around 900gm. Perot pn xde la bsr sgt pastu nk kta mkn byk sgt pn x biasa ja pn. Bole jd bby nty kua lg besar ke cmne riso plk pkir sbb mkn pn jika perlu ja xkn nk blapar plk sian bdk dlm ny?

16 Các câu trả lời

Saya hari tu 28w, 1.17kg dah.. Xde pon doc ckp baby sy bsr.. Ok je katanya..

900g 28w tu berat ke? Saya masa 28w 1.2kg. Dr takde pula kata besar

Sy ada gdm. Skrg 36w baby dah 3kg 😆😆 kencing manis mmg baby besa.

4y trước

eh salah taip.. sy 34w 2k dn skg 38w 2.6kg😁

Mkn mkanan yg berkhasiat n kurangkn mknn manis sis

sy pon gdm...tp lom scan lg..berat bby normal ke x...

4y trước

Berat normal cuma soh jga mkn ja

Me to GDM 12w5d