Berpantang Rumah Sendiri Atau Rumah Mertua

Salam.. Nk mntk pndpt... Sy skrg da takde mak... Baru je meninggal... Dan akn bersalin bln 3 nt... Nk mntk pndpt dari ibu2 semua... Dlm adk brdik sy seorg shj pmpuan, yg lain adk brdik lelaki... Skrg ni sy nk tnye, ptt ke sy berpantang dirumah mertua?? Egt nk berpantang sendiri, tp fikirkan badan dan jgk baby yg akan lahir nt... Patut ke sy berpantang di rumah mertua??

1 Trả lời

sis ja rasa mana sesuai utk sis klu suami sentiasa ada disamping boleh bantu everything, rasa nak pantang sendiri terpulang tapi perlukan org tua, ta jadi satu masalah pun nk pantang dgn mertua, klu mertua pun setuju boleh bantu kita apa salahnya melainkan kita ni ada masalah dgn mertua