Buasir

Salam nak tnya ubat mujarab buasir, sy dah 50 hari besalin buasir xlega kdg bedarah tiap kali g toilet mesti sakit pedih, pntang mkn sampai tkot nk makn NaSik amik sayur dan buah je, 3x amik ubat dekat klinik still sama jugak, nurse dtg cek dia ckp kecik je anggur kt situ tp sakit pedih bedarah tu cm ada y xkna, tuhan je tau menanggung sakit ni, lagi satu luka jhit kt bwah tu klau 50 hari still rasa lg ke, pedih ya allah, dugaan nye la.. Adex petua2 y boleh tahu, stiap kli lpas mandi sy letak krim gel y bli dkt famasi doc y suruh tp still x hilang jugak sedih sgt?

1 Trả lời

Awak, sy dpt ubat ni masa di klinik swasta, untuk buasir dlm boleh insert, tapi kalau buasir luar just sapu je kt yg trkeluar tu.. Sy guna ni alhamdulillah dia kecut xsmpau seminggu pn..