Buasir

37weeks now Alhamdulillah.. Tp buasir xhilang. X pedih pun just gatal2 je kadang2. Doc bg ubat dafflon tp x jd jugak. Risau lahh dh nk dekat due ni. Hmm any tips x mommies mcm mana nk hilangkan buasir ?

2 Các câu trả lời

eh same plak soalan kt pas buasir.same gak nk dkt due awal bln 12 ni..nsb die da kecut skit..tp stil de lg buasir tu..

I ada baca letak daun sirih kt tmpat tu pastu boleh basuh dgn daun sirih just rebus daun tu pastu basuh

5y trước

Tq for the tips. 👍👍