Tips Hilangkan Batuk

Salam nak tnya.. Ade tak tips tuk hilang kan batuk.... Skit dada.. Skit pinggang dok batuk.. Tekak gatal... Btuk truk xbhyakan bby kan?

1 Trả lời

i kumur guna listerine yang pedas tu for 1min. dont speak.speak when u have to.speak softly seakan membisik.minum air panas/suam banyak.aku buat ni semua time sakit tekak or batuk.dalam masa 3hari ada kurang.. kalau boleh buat sampai hilang suara.hilang suara bagi saya tu nak sembuh la