Dalam dilema

Salam nak tnya ada x ibu2 beli tilam baby mcm ni ? Berbaloi x,dpt pakai lama x hehe#bantusharing Edit : Seronok baca pendapat ibu2 semua 😆 Mmg betul fasa nb ni sgt la sekejap ,duk pk2 syg nak beli klu kejap sgt pakai nye Tp mengikut pengalaman anak2 sblm ni anak sy dua2 org jenis xmeniarap dan merangkak, depa jenis terus duduk,mengesot,panjat dan berjalan Btw lama dah teringin nak beli tilam lawa mcm ni,dari ank first lg ,tp ngenang masa tu harga bkn murah ,so beli alas tilam biasa je ..bila tgk kt shopee skg pun harga 80+ rsa syg jgk nak beli ,masa anak first sy beli BABY ROCKER tu je bila ank dah besar sikit , smpai skg masih sy masih simpan Duk pk n cari dari smlm dekat shopee alhamdulillah dpt harga yg rasa xrugi sgt klu beli rm68,mula2 jpe semua harga 80+.. Lg pun blh simpan utk anak/anak buah akan dtg nanti😁 #tqmommies

Dalam dilema
45 Các câu trả lời

Sy y beli tilam bby y biasa pon pkai kjap jew sis.. rse cm mbazir pon ye jgk.. taw dlu bli toto dewasa jee... Ank sy cpt pkembAngannya.. skjap jew da pndai golek2

tilam ni sekadar nk melawo je 😬 kalau awk mampu beli la, beli yg biasa pon dh ckup wak..selesa dia nk mengiring/meniarap nanti ... baby ni cepat membesar..

sy x pernah beli pn..tp sy rasa x berbaloi bunag duit ja..anak bukn nk tidoq pn..sy beli katil sekli dgn tilam pn anak x mau tidoq..last bg ja kt orng

Kalau rasa nak beli, beli je sis..masuk 3 bln kalau dah nak meniarap simpanlah blh kasi kat sedara mara ke anak buah ke..ataupun simpan buat kenangan

ank saya xpakai tilam y mcm ni.. semua pakai y biasa je mcm TOTO.. baby y bakal lahir ni pon pakai y lama hanya buat sarung baru je..jimat ckt 😁

Sy beli yg biasa pn lom pkai. Bby dok ats bouncer je. Tpi kalo dia dh start meniarap xleh la pkai ni, bahaya lak. Kena bring ats tilam bby yg rata.

Kalau sis nak beli, belilah Kalau pendapat Sy xyah beli baby cepat je besar, perkembanggan ye pun cepat nnti Nak menggiring Susah

xbeli.buat sndiri je.dr ank sulong lg. besar..adik2 boleh pkai plok sapa skrg.......cume yg baru ni je bt yg baru..

Pakai kjap je..sy anak 4 org bli tilam baby y mcm toto tu je..dr ank 1 smpi y last ni guna tilam y sama...

beli yang besar saize babycot pun guna kejap je. bila dia dah setahun baru excited nak baring situ 😂