Curiousity

Salam nak tanya..ank yg sdh byk tumbuh gigi boleh ka berus gigi guna ubat gigi..klu boleh,jenama ubat gigi apa yg elok utk bayi 11 bulan.tq

5 Các câu trả lời

kalau setahun 6 bulan ke bawah sy berus shj tanpa ubat gigi. lepas setahun 6 bulan baby dah pandai baru sy guna kodomo lion. anak sy dua² gigi masih cantik dan tak ada kerosakan. kakak umur 8 tahun gigi susu tertanggal pun bukan sebab rosak,tp sebab ganti gigi kekal

Salam. Kalau anak saya beri ubat gigi kodomo. Bila guna ubat gigi, letak dekat berus gigi sebesar kacang peas. Jangan banyak²

salam. anak sy guna ubat gigi k-mom perisa strawberry.. sesuai untuk baby yg belum pandai kumur

Boleh search artikel pasal ubat gigi bayi dlm TAPS ni

sy pakai yg amway.

2y trước

dia ada utk dewasa and kids. ambik yg kanak² punya.