Pad lepas bersalin

Salam, nak tanya lepas bersalin perlu pakai pad maternity lebih selamat ke pad biasa pun boleh ya? Tq yg membantu

4 Các câu trả lời

Meternity lebih selamat sbb darah nifas lebih byk berbanding period & lama.. tp klau mcm dah tinggal sikit2 nnt boleh lar tukar ke pad biasa..

Waalaikumussalam puan. Pad biasa pun boleh puan. Say guna pad biasa sj Jgn risau ye puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ye pakai je pad biasa Tapi awak beli yang sejenis panjang and wing supaya tak bocor. Kotex ade Brand lain Saya tak pasti.

4y trước

sy selesa pakai pad biasa je

Saya pakai pad biasa yg over night tu