Baby kick

Salam. Nak tanya, kalau kiraan kick baby cukup 10x waktu lebih kurang mcm hari² biasa, tp kita rasa baby mcm kurang aktif, perlu ke hospital ke takpa ye? Maaf first time tak tahu #33week #firstbaby

2 Các câu trả lời

Boleh pegi hosp cek sis. Mcm saya baby kurang active bila doc scan air ketuban kurang esoknya terus kena paksa bersalin.

4y trước

Hehe. Okaylah klu dokter dah sahkan normal. Risau klu air ketuban kurang baby boleh lemas.