Tidak kerap buang air kecil

Salam nak tanya ibu ibu dekat sini normal ke tak ya kalau awal kehamilan tak kerap buang air kecil. Kalau ikut apps saya 8week pregnant, cuma next week baru nak jumpa doc semula nak confirmkan balik berapa week pregnant and scan cyst tu.. Saya terbaca banyak artikel yang mengatakan awal mengandung mesti kerap melawat toilet.. Ini pertama kali saya mengandung jadi saya tak ada pengalaman.. Ada tak yang first trimester yang tak kerap buang air kecil dekat sini? Share lah.. Terima kasih

11 Các câu trả lời

Semalam baru je nurse cte pasal ni. Bg dia, tak patut lagi ibu hamil peringkat awal kerap ke tandas sbb baby tak membesar lg utk menekan pundi kencing tu.. kalau dah sarat tu ye..

5y trước

I see.. Thank you for sharing 🤗🤗🤗

Anak 1st & 2nd saya kena kerap kencing dh masuk trimester ke3.. Tp kandungan 3rd ni dari awal kandungan dh kerap kencing.. Jd mungkin ianya normal sis🌷

5y trước

Oh ye ke.. Okay okay terima kasih for sharing 🤗🤗🤗

8w tu 2mnths.rahim blm lg besar nak tekan pundi kencing tu. Sya pertengahan second trimester br start kerap p toilet.

5y trước

Thank you for sharing 🤗🤗🤗

Same la dgn sy. 1 trimester mmg kerap buang air. Ni dh masuk trimister 3. Pun kerap buang air😂

5y trước

Saya tak kerap buang air kecil

Sy msk 6mgu krap kcing skrg dh 30mgu mlm2 smp xblh tdo xsmp 2mnt nk kncing2

Sy 8w tak kerap pegi toilet jugak. Dh besar sikit kandungan baru start.

5y trước

Thank you for sharing 🤗🤗

Sy masa awal2 ritu kerap lah,tp dah masuk 8weeks ni takde pulak. 😅

5y trước

Oh ye ke.. Lain orang lain kena dia kan.. Btw terima kasih for sharing.. 🤗

Biasanya kerap kencing sbb uterus mengembang menekan pundi kencing

5y trước

Ok wc sis

Bykkan minum air suam...tkot kencing kotor

5y trước

Okayyy.. Thank you thank you 🤗

Saya start 12w baru kerap ke tandas hehe

5y trước

I see.. Thank you for sharing 🤗