KERAP BUANG AIR BESAR

Assalamualaikum, hai mommies ..Saya dah 37weeks 4days pregnant nak tanya lah normal ke kalau waktu macam nie kerap buang air besar ?

12 Các câu trả lời

Wsalam .. normal je... tu adalah prsediaan utk kita ksongkan toxic dlm bdn sbb bby dh brsedia utk kluar.. sy dlu pun mcm tu .. dkat2 due nk brsalin mmg buang air besar kerap... rupa2 nya ehhh mlm tu dh turun tanda nk brsalin.. alhamdulillah..

waalaikumussalam..hi mommy! sy pun sama camtu..dr 37w smpai 38w ni..lepas makan je mesti checkin toilet..haha 🤭

Sama..ipar saya 37w masa siang tu dia ceret beret je,ingtakan dia slh mkn ka..mlm tu dia beranak..

Leklok sis ...tkut terberanak je nti ms meneran..hew3.. aish.sy plak yg nerbes..

Sy drp 30w mmg hari² lawas dekat 3-4 kali.. lg² awal pagi n lepas mkn..

5y trước

30 week po mmg asa nk berak ke eh?

normal sis.. saya pun sama jugaa.. oklah daripada kita tak membuang kan..

Kalau kerap buang air besar ms 1st trimester bahaya tak

Normal.. untuk kosongkan perut.. bagi ruang untuk baby

5y trước

terima kasih sis 😊

sama mcm sy...normal kot...sy pn dh 37weeks

Normal bg sy sis.. Sy pon kerap juga