suntikan bayi

Salam nak tanya dkt dalam buku pink suntikan untuk 4 bulan takda terus skip 3 ke 5 bulan so means mmg takperlu ambil suntikan ya untuk 4 bulan tu? Sekadar bertanya. Jgn kecam. Thanks in advance

6 Các câu trả lời

Aah sis.. Tak ada suntikan pon time tu.. Tapi still kne pergi checkup untuk berat, tinggi n perkembangan baby.. Nnti nurse Tanya lh itu ini.. ☺️

Yaaa 5 bulan nnti baru cucuk. Tp masa 4 bulan diorang suruh pegi klinik jugak untuk timbang n nk bg tarikh untuk cucuk 5 bulan tu.

Betul sis. Anak saya pun umur 4 bulan, bulan ni. Takde suntikan. Bulan depan baru ada masa 5 bulan 🤗

Ye.. Tpi biase mse bby 4 bln pon dorg akn panggil dtg klinik utk amik bacaan berat smua

Aah sis... 😉

Ye sis