suntikan

Hai mommy semua boleh tanya kah..kalau ambil suntikan dlm janka yg lama skar kah untuk hamil,,saya nak ada babby yg ke 2 tapi belum ada..,,saya ambil suntikan selama 4 tahun ,skarang saya sudah behenti mngambil suntikan slama 1 tahun lebih..,,knapa ya saya belum mngandung lagi..,,atau ada sebab lain..

1 Trả lời

Sis seperti rakan saya. Dahulu ambil perancang. Selama 3 tahun. Nthen nak tambah anak nombor 2 tapi tak dapat2 sehingga tambah lagi 4 tahun. So total 7 tahun gape dgn anak pertama. Selepas tu baru dpt baby ke-2. Kesan ambil perancang. Semoga sis dimurahkan rezeki. Aamiinn