Assalmualaikum nk tnya.. ari ni bru perasan..

Anak msa 6 buln hnya mnerima suntikan measles...mean hepatitis b dose 3 takda.. sya nmpk nurse tulis hnya campak jak.. so skrg ank da setahun.. boli lgi ke ambil suntikan hepatitis b dos 3 tu?? Lgipun setahu sya ank 6 buln trima dua suntikan.. knpa ank sya satu suntikan jak

1 Trả lời

maaf sis baik sis bagitahu dekat klinik yg sis pergi tu , mna tau ada cara lain ka sbap kita bimbang kn keadaan ank tu je klu doktor ckp ok je , ok la