scan

Salam nak tanya berapa weeks biasanya macam kita g scan nampak bby dan jantung dia...pastu satu lagi sy last period datang 3/1 Kiranya skrng ni sy dh lwt priod seminggu jadi betul tak sy Kira Skrng ni sy prgnnt bru smnggu ke salah sorry first time sy bru nk bljr ?

7 Các câu trả lời

Nak kira usia kandungan bukan mcm tu sis. Sis last period 3/1 kan? So kena kira dari 3 hb 1 smpai arini 11 hb 2. So expectation kandungan sis da 9w +. Dia kena kira dari tarikh last kita period bulan sebelumnya. Bukan kira dripada da lewat period brapa hari.

4y trước

Kira betul la kn sy Kira jgk td 5 weeks sy skrng ni

wsalam. ikut pengalaman saya 6 weeks dah boleh nampak baby dan heartbeat baby, tp scan dr bawah baru clear. utk kiraan berapa minggu boleh masukkan date last period dlm apps ni atau ada apps lain berkaitan pregnancy , nanti automatik dpt kiraan

Sis try log in pregnancy ni dlm apps ni... Xpon try download pregnancy+ dkt apps.. Msokkan tarikh last period.. Nt dia leh kira... Saya 7w g klinik da nmpk da heartbeat dia semua.

Sama la kita sis.. Tapi upt saya still samar².. Upt sis macam mana??

4y trước

X terang

Masokkn tarikh last period dlm app ni nnt dia tlg kira

4y trước

Aah awk betul2...doc akan tanya tarikh last “first day period” nnti bgtau je 3/1 😊

Sama macm sya ..doktor Kira baru 3 minggu

4y trước

Sis last start priod bile?

Dah check upt ke sis ?