Musykil pasal 1st pregnant

Assalamualaikum mommies.. sy bru kat sini.. period sy 22days dh lwt . Last priod 6|5|22 . Dan last hari pertama period 30|4|22 .. Sy xcuba pregnancy test lg.. andai kata klu sy mngandung, dah berapa week ye? Bantu sy, sy 1st time ni.. xbgtau asben pon. Trimaksih smua.#seriusnanya #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

kira dari tarikh first day last period 🤗 mungkin dalam around 7w . try lah upt , kalau double boleh terus gi klinik untuk confirmkan pregnancy sebab dah atas 6w

2y trước

normal, awal² haritu saya asyik nak tidur je, tak tau penat buat apa 🤗