Macam mana nak kira HCG

Tumpang tanya para moms semua.. boleh ajar sy mcm mana nk tgok result darah dri klinik??? Last period sy 28/1/2022... 3/3/2022 sy g klinik swasta utk scan tapi tak nampak apa langsung.. then ambik darah.. klinik just bagi result mcm ni.. boleh sesiapa bagitau mcm mana nk kira? Sbb sy nk tau dh berapa week

Macam mana nak kira HCG
4 Các câu trả lời

nk tgk by result pun susah sbb nk confirm kan vberapa week kne by scan sbb awak irregular peridod ptut dh 2nd trim tu tapi by hcg bru 3-4w so tgu lg 2-3w blh buat tvs klau takut scan atas xjelas kan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

Sis mungkin dalam 6-7w mcmtu sbb sebelum ni sy punya hcg result 148 untuk 1st blood test after 48hours dapat 477. Doktor kata sy 5w pregnant.

kalau saya bacaan 6..tp maksudnya not pregnant..setiap lab lain2 ke..kalau tgk awk punya kalau 6 dah 1-2 week

7 week..nk masuk 2 bln.klau lbh 1 bln tu HCG dlm 5000-200,000