Minyak kelapa dara

Salam. Nak tanya. Ada ke yang amalkan mnyak kelapa dara dr awal pregnant. Katanya senang nak bersalin. Tak koyak. Tapi ada terbaca doktor kata minyak kelapa dara xde kena mengena dengan bersalin. Sebab bersalin ikut vagina. Kalau mnum mnyak kelapa dara tu dia akan ikut pencernaan. Maaaf ya. Jangan kecam. Saya bertanya sahaja. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Memang betul pun kata doktor tu, sya pernh jga amal minyak kalpa dara msa dh msuk 3 trim, tpi takda hasil apa², maybe kena mkan awal mcam dh msuk 2trim,sbb kakak sya jga amal minyak klapa dara usia bby 25w, time dia bersalin mudah je sbb licin katanya, and plus jaundice bby tak kuat sngat lpas lahir, tu pengalaman kakak sya lh, klau pengalaman sya takda hasil apa²..