Period selepas bersalin (fully BF mom) , baby 6m++

Utk mommy yg ada pengalaman... 1st baby... Sy brslin 20/4/20 & slepas 60hari sy ada period skit² tp kerap dlm 2kali sbulan... Kemudian start 25/9 - 1/10 sy period yg fresh blood... Skrg dh 3/11/20 sy belum dtg period... Sblom ni ad bersama tp xde buang dlm... So, Normal ke klau period xdtg on time utk fully BF mom ? Tnda² nk period tu dh ada tp period xmuncul² pun... Skrg tgh dilema & xsenang duduk 😥

1 Trả lời

sy pernah alami . mmg pernah sekali tu delay smpai 10 hari tak period² . cuakkk . tp try je check . -ve . 4 bulan lepas tu pun sama jugak . delay lagi period , cek lagi . sekaliii positive 😂