sape Tau??

Salam n morning guys... Nak tye..Ade x mumies yg penah buat scan detail di Al-Islam Specialist Hospital KG Baru? Brapa rate for 3D scan Kat situ ye..?

1 Trả lời

Saya sure kan puan pegi scan dkt klinik siti gombak, saya kemarin buat scan 3D4D utk 37 minggu 160 jer puan murah sgt... mcm2 drg akan bagi puan sebelum puan scann🙂 Jangan risau dgn layanan dkt situ. staff2 and doctor dkt situ semuanya baik2 belaka, sopan santun lemah lembut jer sejuk hati nie😅 semuanya perempuan dkt klinik tuh takde lelaki yee🥰 Kalau suruh saya bgi markah kat drg nie saya nak bagi “1500”

4y trước

tq dear... sis dh bersalin dh 20sept Ari tu..BBY klua awal..36week 5days