35week4days

Salam mummy Saya nak tanya lah, saya dh 35w4days.. smlam and harini lepas buang ais besar, ada lendir campur darah .. tapi takde rasa sakit perut or apa apa pun, saya monitor gerak baby semua okey.. tu tanda ii nak bersalin ke ye? Sbb baby pun takde la kerap mengeras sgt.. sblum ni masa 29w pun sy ada spotting darah campur lendir camtu, tapi sy tak ke hospital pun .. and baby ok je scan esoknya kat kk.. ke tu radang rahim je? Or darah dr uri ye? Ada yg macam saya tak. Sy bukan taknak ke hospital, takut pergi ke hospital nanti dia suruh balik je 😅 sbb hospital jauh juga.. mohon pencerahan 🥺

1 Trả lời

cuba p klinik jumpa doktor tanya macamana... kalai doktor kata refer hospital better ke hospital jaa...