Luka pangkal rahim

Haritu mase 33 week saye keluar lendir darah tapi dah pergi hospital doktor ckp luka pade pangkal rahim dan takde bukaan lagi. Doktor pun takde bagi ape2 ubat. Lepas tu lendir darah tu dah takde, selang dalam 2 hari lendir darah tu keluar balik sbb mase tu saye seharian berjln. Memang kene bedrest je ke utk pulihkan luka tu ? Saye pun takde pergi hospital balik sebab takde rase sakit, baby gerak okey je dan lendir darah tu pun tak lah banyak. Kadang2 ade, kadang2 takde. Saye dah hujung2 ni suke berjln dan memang agak aktif sikit.

1 Trả lời

bedrest and stop having sex dulu. luka boleh jadi disebabkan bersama or mslh lain. so nasihat sye kalau utk elakkn lagi byk lendir darah baik total bedrest dulu. sampai betul2 hilang lendir darah tu.