kain tirai warna kuning

Salam mummy².. Tdi mak mrtua tegur.. Dia kta tk boleh gna kain wrna kuning.. Nnti kuning ank yg bru lahir akn brtmbah.. Betoi kaa? Sya bru 34weeks.. Lgpun kain tirai tuu wrna oren.. Bukan kuning.. ?

kain tirai warna kuning
50 Các câu trả lời

wrna2 yg mcm kuning,oren,coklat2 keee, jgn pkai dlu utk bby sbbyer wrna mcm tu akan bg muka bby tserlah nmpk kuning sis, sy skrg ni tghu masa jee utk anak ke 4, mmg spnjang anak sy bby2 dlm pantang sy xbg wrna mcm ni..Hhehe..