Nangis ketika berak

Normal ke najis baby wrna mcm ni..tp stiap kali nk berak dia nangis2..punca ape yer..sblm ni kuning elok je..ni cmpur kuning hijau..maaf kalau gmbr sensitive..baby sya bru 46hari

Nangis ketika berak
3 Các câu trả lời

normal najis mcmni. menangis tu lepas cuci najis dia ok tak? kadang baby ni geli. mcm ank sy tgh meneran pastu merengek.lepas cuci diam trus. baby masa tu dlm hri jgk 3 4x jgk neran nangis lepas cuci elok. lepas dri tu da tkde nangis2 teran dia diam je.

1y trước

rasanya normal je. anak sy pun mcmtu jgk. pastu dia da tk nangis da. dia berak neran mcm biasa. doc ckp memang ada baby yg tgh berak nangis padahal najis dia lembut je tk sembelit tk keras. da cuci tkde nangis da. melainkn kalau da cuci dia still nangis cek perot dia ada kembung ke tak. bt urutan kt prot dgn tapak kaki dgn betis sekali. kalau da lebih 7 hri bereterusan mcm tu sis bwk ke klinik bg tau doc

Minum susu apa?

1y trước

Dan stool chart

Minum susu apa?

1y trước

cmpur susu bdan n susu fm