review bsp dekat klinik swasta

Salam mummy semua.. Pregnant ank kedua kali ni.. Tak sangka pulak kena GDM tapi masih terkawal.. Cuma nak tanya, biasa jumpa doctor kk untuk review bsp.. Tapi saya nak tukar pergi ke swasta boleh ke? Sebb company saya dah start bising sebab saya ambil cuti setengah hari untuk jumpa doctor review bsp sy setiap dua minggu.. Saya pulak masih dalam tempoh probation(dah kerja 4bulan) company saya suruh saya resign kalau saya selalu pergi klinik buat bsp.. Saya buntu dah ni.. Kalau resign.. Nak bayar hutang hutang mesti tersangkut.. Kalau tak kerja ?

1 Trả lời

Boleh je. Nk lg senang, beli je alat tu. Buat sendiri. Sy beli rm80 je.