Demam kuning dah 13hari

Salam mummy, saya nak tanya macam mana nak turunkan cepat Kuning ya ? Sebab anak saya dah 13hari kuning tapi asyik di angka 200kebawah .. saya dah buat macam macam, mandi air kucai Mandi teh Jemur matahari Minum susu kambing & dll #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #tolongbagitahusaya #macammananakbuat

20 Các câu trả lời

Kasi gula kundur jer ngan air masak,letak dlm botol susu kasi cikit jer gula kundur tu.ank saya dh 4 tu jer pertua saya guna.Alhamdulilah ank saya turun dari kuning