Demam kuning dah 13hari

Salam mummy, saya nak tanya macam mana nak turunkan cepat Kuning ya ? Sebab anak saya dah 13hari kuning tapi asyik di angka 200kebawah .. saya dah buat macam macam, mandi air kucai Mandi teh Jemur matahari Minum susu kambing & dll #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #tolongbagitahusaya #macammananakbuat

20 Các câu trả lời

Macam saya dulu, kerap bagi susu. Setiap 2 jam. Kalau baby tido bangun kan untuk susu. Alhamdulillah dlm seminggu dah turun kuning dan discharge dari klinik.

saya bby kuning seminggu je... alhamdulillah... cadangan bidan urut mandikan dengan daun kucai yang di ramas ramas dan kerap menyusu tu je

ank saya suami bgi minum air kelapa muda jgn bnyk dlm satu sudu bbuh dlm botol susu bgi dia minum Alhamdulillah kuning ank menurun

kerapkan penyusuan & pastikan baby kerap buang air besar/kecil . dpt susukan setiap sejam pun lg bgs. mummy jgn stress2 ye 🤗

Babies can't drink goat milk give your milk its good better than everything for jaundice

2y trước

Ohhwww 👌🏼 it's good

mandikan bby dgn air rebusan akar sepang kenderang

mandian herba untuk kuning dah cuba?

2y trước

mandian herba untuk turunkan kuning, saya beli dekat kedai herba cina. saya mandikan harini, esok terus turun kuningnya. tak tau la sebab masatu dah hari ke 14

Boleh cuba mandikan dgn air taugeh.

2y trước

saya darah o. anak kuning smpai day14 . discaj dari jaundice. sis makan anggur hitam banyak2. dalam masa sama kerap susukan baby. kalau susu bdn tak banyak. campur apa2 susu fm. kalau baby tk nak isap. sis perah susu bgi kat baby pakai syringe atau botol. saya guna fm dutch baby. lgi 1. baby dah tanggal pusat belum. anak saya. lepas tanggal pusat. kuning terus turun mendadak.

try minum sekuang cina

Cuba pakai ni sis