anggur hitam or kurma hitam

Salam mommy...hri ni sya nk bgi tips sikit tuk mommy yng tak nk baby kene kuning .. Bila kandungan mommy dh 4 bulan ke atas mommy boleh amalkn anggur htam..dlm sehari tu mommy blh mkn 5 atau 7 butir..tu mommy kene mkn setiap hri tau smpai bersalin...ataupun mommy bleh amalkan kurma hitam..klau kurma tu mommy mkn 2atau3 butir je yer..mommy tengok kurma yng berlemak... So tu lah tips dri sya Selamat mencuba mommy??

1 Trả lời

Saya makan kurma semasa mengadung tapi still anak saya kena jaundice..tapi jaundice dia tak tinggi la..

5y trước

Mommy mula mkn brapa bulan??