Air kelapa

Hi mommy. Nak tanya. Mommy semua start minum air kelapa pada kandungan berapa bulan ya? Skrg sy dah nak masuk 7bulan dah boleh minum ke belum ye? And anggur hitam tu dah boleh start mkn ke? #firstbaby #ingintahu

6 Các câu trả lời

Sy start minum air klapa dari trimester pertama smpai trimster terakhir ni , alhmdulillah okayy sgt . tp ada sesetengah org ckp air kpala xboleh minum d awal kandungan xtau lahh betul kaa x bgantung dgn bdn masing2 kot . tp air klapa okay je mmg bgus utk ibu mgandung .

air kelapa saya start minum masa trimester ke 3. sebabnya saya ada darah rendah . so far lepas minum takde apa pun. anggur hitam saya tak makan time pregnant jadi tak tahu pulak yang tu

1y trước

Ohh yeke? Okey baik sis terima kasih ya hehehe

anggur hitam bgus kita amalkn bla nk dkt due utk mgelakkn baby kuning msa lahir tu saya bca kt fb maaf klu slh

1y trước

👍

boleh consume dah sis ,anggur hitam pun rasanya boleh ..klu nak kepastian Tanya nurse sis ☺️

1y trước

Okey baik. Nanti sy tanya nurse hehe terima kasih ya😇

anggur hitam utk apa ya? tak boleh makan ke time pregnant? sbb saya ada je makan.

1y trước

saya makan je semua. tanya doc masa checkup doc kata boleh je. air kelapa pun minum je bila2 nak. buah durian pun mkn. alhamdulillah setakat ni dah 7 bulan takde apa masalah lg. haritu je hb low kejap. pastu dah ok balik

air kelapa bole minum xda masalah😊

1y trước

Okey sis baik terima kasih 😇