1 Tahun 3bulan

Salam mommy2 semua.... Anak saya dah 1tahun 3 bulan tp still xnak berjalan sndri lagi... Asyik bgn n duduk tu pun Kadang2 je.... Tapi gigi hampir pnuh dah semua.... Tp bab bercakap memang rancak, bnyak benda dh yg dia blh sebut.... Normal ke xblh bjlan lagi, bosan jgk kdg2 ad org banding kan dgn anak2 dorang, awal2 dah blh bjalan

2 Các câu trả lời

sbr ea sis..stiap prkembangan ank adalah berbeza..ada cpt cakap..maka lmbtla dia berjln.....in shaa Allah ank sis akn berjln nti.prcyla..dulikkn je la ckp2 yg tidak mmbina langsung tu.. just ignore it..kita.buat je hal.kita

normal je sis.. sma mcm ank sulung sy.. dlu dia pun lmbt jln.. tp cepat pndai ckp.. skrg pun dh pndai jln 😊 sabar je dgr org ska bndingkan dgn ank org lain.. yg penting doa yg baik2..