Anak dah 1 tahun 5 bln tapi x bleh jln lgi

Ada x mummy yg ad pengalaman ank lmbt berjalan? Dlu msa checkup 1 tahun 3 bln misi ckp bg msa utk dia dlu. Risau la bln depan dh masuk 1 tahun 6 bln tp still x pandai berjalan sndri. Kalau ibu & ayah yg tatih dia brjalan bleh. Nk melangkah sndri dia x pndai #firstmom

1 Trả lời

Dia dh boleh meniti perabot tak? Cuba letakkan mainan yg dia suka kat sofa n ajar dia capai

1y trước

Semua dia pndai meniti, panjat perabot, panjat katil turun katil tp nk brjalan sndri tu x pndai. Kna pinpin bru dio nk jln