nak masuk 9weeks tapi ada brownish spotting

Salam mommy2 semua. Ada tak yg mcm sya, last scan hr tu 7weeks nampk kantung je, baby x nmpak lagi. Doc soh dtg lg another 2weeks. Ni nk masuk 9weeks, tp mlm td ada brownish spotting, cair n sikit je..sya risau takut jadi apa2 dgn kandungan sya ni..next appointmet kak kk 10/10.. Sya risau sgt..ni 1st pregnancy after 5yrs kahwin...??

1 Trả lời

Kalau ada keluar lagi ambil gambar then terus refer doktor ye. Semoga semuanya baik2 saje

5y trước

Tq dear, aminn..💕