Spotting 6w

Hi moms nak tanya sya da 6w scan nampak kantung je Dr suruh repeat scan after 2w .. tapi ada spotting coklat sikit nampak x nampak.. perlu ke sya terus ke Dr atau tunggu next appoiment?

5 Các câu trả lời

Pergi je klinik mungkin boleh minta ubat kuat rahim dr doc. Duphaston nama ubat tuu. Sy 5w pergi klinik sbb ade spot jugak then doc bg ubat tuu. 2minggu still kene repeat jumpa doc utk tgk kantung

jika ada spotting perlu jumpa doc asap.. dkhuatiri tnda awal tuk alami keguguran jika rahim kita tidak kuat..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

sy anak first dulu ada kluar spot jugak ..tpi 3 hari je.. alhamdulillah dia dh masuk 1 tahun 3 buln skrg.. kalau awk risau pgi jumpa doktor ye..

Saya pun.. 6w, scan nampak kantung je. Ada spotting coklat, dah 4 hari. Pun tengah confuse nk terus jumpa Dr or tunggu je next appt hmmm.

saya pn alamai bnda sama jga sis..