Bleeding 9weeks

Hi sy da bleeding 4 hari. Awal2 mcm spotting brownish. Makin lama makin byk lendir2 merah jambu + brownish. Tapi sy tak ada sakit apa2. kandungan sepatutnya 9 weeks. Tpi doc scan masih 6week dan belum ada heartbeat. Kena repeat scan after 2weeks. Doc bagi duphaston. Ada sapa2 mcm sy tak? Baby bole survive tak? Sebab instict sy kuat mengatakan baby sy bole survive. Sebab tiada bukaan. Kantung baby pun masih diatas terbentuk cantik.

2 Các câu trả lời

Ya boleh. Tapi sis kena banyakkan rehat, bedrest kalau boleh. Tak mau buat kerja rumah berat. Jgn berjalan jauh atau berdiri lama. Masak pun tak mau kalau boleh, suruh suami tapao atau order grab. Saya spotting dari minggu 6 hingga minggu 9. Minggu 9 tu saya MC satu minggu utk bedrest, akhirnya spotting henti. Saya dah bersalin, baby 9 bulan skrg. Sis kena tabah dan positif ya.

1y trước

Dari spotting coklat dan pinm yg byk sampai jadi secalit darah coklat je. Akhirnya henti

Kita sama sis.Dari spotting jd bleeding tp perut tak sakit.repeat juga scan 2 minggu lagi.tapi sy doc tak bagi pun ubat apa2 pun😌

1y trước

saya dah gugur kelmarin..😢😢