packing brg

Salam mommy2 semua. Ad sesiapa sini due bulan ogos? Nak tnya, brg2 mommy dan bby dah siap packing ke?

38 Các câu trả lời

Meee . 8.8 . Hehhe . Dah packing . Cuma tinggal towel , barang mandian , pampers je 🤭

5y trước

Xpa laa mna2 pn akak, jnji bby kita sht n ckup sifat sempurna knn

Saya 12/8 dah siap pack smuanya brg bby. Brng mommy belom lg hehehe

Sy due 19 ogos..barang smua dah beli cuma belum packing n basuh je

Saya due 26 August, barang baby semua dah siap basuh cuma belum packing lagi 😆

Saya 18.8.19 ada dah beli dah bsh , ada yg blm bsh tapi blm pcking lagi

Waalaikumussalam sudah...rasa gementar rasa nya☺️☺️

Sy due 4/8/19 dh dekat dh..baru start basuh baju baby..blm packing lg..

Me due ogos tanggal 1😊 semua nya Da siap tilam baby je belum

Sy 23 ogos, brg dh beli yg penting2..lom bsh lg n packing...

Me. Tapi tak kemas. Barang pon tak beli lagi. Hahahaha.