Cara Nk Kjutkn Bby Dlm Kndungan

Salam mommy2 all.. Nk tya, arini sy dh strt kne kira gerak bby, tp mslhnya dri kul 9pg smpai k 12 hya 3 4x je gerak.. Nurse ad ckp sllunya kul 2 or 3 ptg dh ckup 10x gerakan.. Tp bby sy siang mmg xbrpa gerak, dia aktif time2 nk tido tghmlm..cmne nk kjutkn bby.. Help

22 Các câu trả lời

saya biasa kejut dia suluh torchlight kt fhone, mesti dia respond 😂 taktahulah kenapa

5y trước

yup kalau bby kurg gerak dri biasa atau tk gerak mmg kena pergi check terus

Saya selalu sis pukul4, 5 baru cukup 10x.. Sbb kadang baby gerak sejam sekali je..

5y trước

Yke.. Sy kul 4lbih td bru ckup 10x.. Pg isau sgt2

Bb girl sy dlu pun kuat tdo 😂 usik perut pun gerak skjp ja lps tu diam pulak.

5y trước

Hehhe.. Asa cm 2 la.. Dri pg smpai tghari syap je..ble ptg strt la gerak2, time2 tgh smbhyg blh lak dia gerak2..

Klu sy dlu mkn ice cream comfirm die grk active.. Dlm pkul 3 msti full 10tick

5y trước

Mgkin sy mnum sjuk 2 bby xde respon klu mnum sjuk

Mf nk tanya.. Week ke berapa ye dh kna kira bby kick?

5y trước

Tq siss

Mnum air klpa muda or air sejuk

5y trước

Air kelapa in Shaa Allah sangat menjadi.. lepas minum biasa dia terus aktif

rajin ajk brbual

5y trước

Sy ltk ais pn xgerak.. Kul 4 ttbe bgerak sdri.. Daddy dia ajk bbual pn xbrpa nk respon..bby xlyn ble tido

Minum air sejuk

5y trước

Xaktif ble tido

Main2 pusat🤗

5y trước

Hehehe.. Sy ltk ais dkt pusat xde respon.. Mmg btol2 tido.. Hahaha

Minum air sejuk

5y trước

Dh mnum tp gerak skli je