Cara Nk Kjutkn Bby Dlm Kndungan

Salam mommy2 all.. Nk tya, arini sy dh strt kne kira gerak bby, tp mslhnya dri kul 9pg smpai k 12 hya 3 4x je gerak.. Nurse ad ckp sllunya kul 2 or 3 ptg dh ckup 10x gerakan.. Tp bby sy siang mmg xbrpa gerak, dia aktif time2 nk tido tghmlm..cmne nk kjutkn bby.. Help

22 Các câu trả lời

wasalam..kdg2 bby tidur sis..sis boleh buka surah maryam,surah2 ibu hamil..nanti klu bby dgr die akn bergerak sendiri..selalu cakap2 dgn bby..pujuk2 bby..waktu nie bby dh boleh mendengar..

5y trước

Sy bka, mkin tido asanya.. Xgerak pape

Letak ice dkt perut..msti dia gerak..😂😂✌sbb dlu pnh try..hahaaha

5y trước

Most wlcme😘✌