Di awal kehamilan boleh makan antibiotic?

As salam mommy semua. Sy nak tanya sy ada mslh kencing kotor, doc bagi antibiotic ni. Tapi ada setengah kata diawal kehamilan tak elok ambik antibiotic sy baru 5week4d so skrg sy pun jadi was2 nak mkn antibiotic ni. Just minum air barli jur. So mommy2 ada tips tak nak hilang kencing kotor?

Di awal kehamilan boleh makan antibiotic?
2 Các câu trả lời

Sis minun rebusan mesai kucing....mcm sya hari tu sma kena kencing kotor..doc bgi antibiotic tpi syg tk mkn..minum je air rebusan misai kucing insyallah hilang

5y trước

ok terima kasih dear

Dr tahu tak awak pregnant?